انواع ریمل و کاربرد هرکدام ، پرسشی است که بسیاری از خانم ها به دنبال پاسخ آن هستند تا به راحتی بتوانند ریمل مورد نظر خود را انتخاب کنند و آسان تر آرایش کنند. کاربرد انواع ریمل را می دانید؟ امروزه ریمل های گوناگون در بازار وجود دارد. شما می توانید با توجه به کاربرد ریمل یکی از انواع ریمل را انتخاب کنید یا با توجه به نوع چشم و مژه های خود از میان انواع ریمل آنچه مناسب شماست، انتخاب کنید و از نتیجه لذت ببرید! در این مقاله از مجله سین دخت می خواهیم انواع ریمل و کاربرد و ویژگی های هر کدام را باهم بررسی کنیم.
انواع ریمل
- انواع ریمل براساس جامد یا مایع بودن
- انواع ریمل از نظر نوع برس
- معرفی انواع ریمل از نظر عملکرد
- انواع ریمل از لحاظ جنس برس
ریمل چیست؟
ماسکارا، سرمه یا ریمل؛ ابزاری آرایشی برای تقویت، حجم دادن، تیره کردن و بلند کردن مژه هاست. انواع ریمل در سه شکل جامد، کرمی، مایع و پودری تولید می شود که با یک برس کوچک قابل استفاده است.
ریمل، درحقیقت، از زبان فرانسه به زبان فارسی وارد شده است. نام ریمل (در زبان انگلیسی: Rimmel) در ایران برای انواع ریمل به کار می رود و مصطلح است. البته این واژه برگرفته برند آرایشی ریمل لندن (Rimmel London) گرفته شده است که برندی قدیمی و نام آشنا است که از 1834 تا به اکنون در حال فعالیت است.
بیشتر بخوانید:
انواع ریمل از نظر عملکرد
- ریمل با قابلیت حجم دهندگی (Volume Mascara)
یکی از انواع ریمل، ریمل حجم دهنده است. ریمل حجم دهنده موجب پرپشت شدن مژه هایتان می شود. این نوع از انواع ریمل، غلظت بیشتری نسبت به سایر انواع ریمل دارد. امکان دارد در ریمل حجم دهنده شما موم یا پلیمرهای سیلیکون باشد. همین امر سبب می شود مژه هایتان پرپشت تر به نظر برسد.
اگر مژه هایی نازک، کم حجم و با فاصله زیاد از هم دارید، به کمک برس های ریمل حجم دهنده به راحتی می توانید مژه هایی پر داشته باشید. - ریمل ضد آب
ریمل ضد آب در مقابل تعریق و آب مقاوم است و سبب سیاه شدن اطراف چشم نمی شود. در ریمل های ضد آب، روغن های معدنی و موم وجود دارد. اگر عرق زیاد می کنید، اهل استخر رفتن یا گریه کردن هستید، این ریمل در میان انواع ریمل به نظر می رسد بهترین است؛ چراکه اجازه نمی دهد زیر چشمان شما حاله ای سیاه ایجاد شود. - ریمل فر کننده
یکی دیگر از انواع ریمل، ریمل فر کننده است. ریمل فر کننده مژه هایتان را به طرف بالا می برد و حالت می دهد. ریمل فر کننده اغلب دارای رزین و پلیمر است. همین امر باعث می شود مژه هایتان فر شود. این ریمل از انواع ریمل را بهتر است بیشتر به ریشه مژه ها بزنید تا به خوبی به مژه هایتان حالت دهد. ریمل فر کننده برای خانم هایی مناسب است که مژه هایی بدون حالت و صاف دارند. - ریمل تقویت کننده
نمونه دیگر از انواع ریمل، ریمل تقویت کننده مژه است. این ریمل از میان انواع ریمل می تواند علاوه بر بلند کردن و حجم دادن به مژه، موجب تقویت مژه هایتان بشود. - ریمل بلندکننده
یکی از انواع ریمل، ریمل بلندکننده است. ریمل بلندکننده اغلب دارای موادی الیاف مانند است. این مواد به مژه هایتان می چسبند و مژه هایتان را بلندتر نشان می دهند. فرمول ریمل بلندکننده طوری است که می توانید چند لایه از ریمل روی مژه هایتان بزنید. ریمل بلندکننده برای مژه های کوتاه انتخابی مناسب است. - ریمل فیبری
در میان انواع ریمل، نوع فیبری ریمل موقع حرکت با مژه شما درگیر می شود و اطراف مژه را می پوشاند. - ریمل جداکننده مژه
از میان انواع ریمل می توانید ریمل جداکننده مژه را انتخاب کنید. ریمل جداکننده مژه همه کاره است! هم به مژه ها حجم می دهد و هم مژه ها را ضخیم می کند. بافت و غلظت ریمل جداکننده مژه به گونه ای است که به اندازه مساوی روی مژه ها قرار می گیرد. همچنین، ریمل جداکننده مژه، مژه هایتان به شکلی زیبا حالت می دهد یا فر می کند.
ریمل اکلیلی
یکی دیگر از انواع ریمل، ریمل اکلیلی است. ریمل اکلیلی هم به شکل مایع و هم پودری وجود دارد. بهتر است ریمل اکلیلی را به شکل مساوی روی مژه هایتان پخش کنید تا در یک بخش جمع نشوند. ریمل اکلیلی می تواند به شما ظاهری درخشان بدهد. رنگ های متنوع ریمل اکلیلی هم بسیار جذاب است.
ریمل رنگی
اگر می خواهید آرایش چشمتان متفاوت باشد، از ریمل های رنگی استفاده کنید. فراموش نکنید به مژه های پایین چشمتان نیز ریمل بزنید. رنگ های گوناگون ریمل های رنگی، این ریمل ها را محبوب کرده است.
انواع ریمل های رنگی
ریمل رنگی یک از انواع ریمل محسوب می شود که برای آرایش فانتزی بسیار عالی است. این نوع از ریمل در رنگ های مختلف تولید و عرضه می شود.
- ریمل سرمه ای و آبی
- ریمل قرمز تیره یا روشن
- ریمل سبزه تیره یا روشن
- ریمل بنفش
- ریمل طلایی
در ادامه می خواهیم انواع ریمل را براساس نوع ترکیبات و مواد ریمل ها بررسی کنیم.
انواع ریمل براساس مایع یا جامد بودن
- ریمل پودری
یکی از انواع ریمل، ریمل پودری است. کافی است پس از اضافه کردن چند قطره آب به ریمل پودری، کار را شروع کنید و مژه هایتان را به خوبی رنگ کنید. ریمل پودری به خوبی روی مژه ها می نشیند و پس از زدن ریمل پودری به نظر می رسد مژه مصنوعی زده اید. ریمل پودری برای وقتی که عجله دارید یا می خواهید به مکانی نزدیک بروید، مناسب است. اما برای مهمانی های طولانی ریمل پودری را توصیه نمی کنیم. - ریمل مایع
ریمل مایع یکی از انواع ریمل محسوب می شود که میان خانم های دارای مژه های فر بسیار پرطرفدار است. البته نمونه های ضد آب ریمل مایع هم وجود دارد. ریمل های مایع ضد آب در اطراف چشم پخش نمی شوند و دور چشم را سیاه نمی کنند. - ریمل کرمی
در میان انواع ریمل، یکی از ریمل ها که برای مژه های کم پشت ولی زیبا بسیار عالی به نظر می رسد، ریمل کرمی است. البته ریمل کرمی به راحتی پخش می شود و برای زدن ریمل کرمی به ابزار مناسب نیاز دارید.
انواع ریمل اسنس
برند اسنس در شمار بزرگ ترین شرکت های تولیدکننده لوازم آرایشی و بهداشتی است. این برند آلمانی به بیش از 80 کشور دنیا محصولات خود را صادر می کند.
لوازم آرایشی برند اسنس از با کیفیت ترین مواد اولیه در اروپا ساخته می شود. برخورداری از استانداردهای بین المللی و نداشتن تست حیوانی از ویژگی های متمایز این برند معروف و محبوب است.
انواع ریمل با کیفیت یکی از محصولات آرایشی پرطرفدار برند اسنس است. با ماه همراه باشید تا انواع ریمل اسنس را باهم بررسی کنیم. برای خرید هرکدام از این ریمل ها نیز می توانید به صفحه فروش انواع ریمل اسنس سری بزنید و ریمل مورد نظرتان را انتخاب نمایید.
فهرست انواع ریمل اسنس
- ریمل حجم دهنده مدل باب بای پاندا آیز
این ریمل یکی از محبوب ترین انواع ریمل اسنس محسوب می شود. یکی از ویژگی های خوب این مدل از انواع ریمل اسنس، همان طور که از اسمش پیداست، خداحافظی با چشمان پاندایی است!
با این ریمل دیگر خیالتان از ریختن ریمل در اطراف چشم راحت است؛چراکه طوری طراحی شده است که اجازه نمی دهد با ریزش مواد ریمل در اطراف چشم، دور چشمانتان مانند پاندا سیاه شود.
البته بهره مندی از ترکیبات گیاهی، بدون پارابن بودن و حجم دهی فوق العاده و یکدست از دیگر ویژگی های این ریمل از انواع ریمل اسنس محسوب می شود. - ریمل حجم دهنده اسنس مدل Crazy Volum
این ریمل از انواع ریمل اسنس کمک می کند چشمانی گیراتر و زیباتر داشته باشید. به کمک این ریمل می توانید به مژه هایتان حجم دهید و مژه هایتان را بلند کنید. - انواع ریمل اسنس و ریمل بلندکننده این برند محبوب
ریمل بلندکننده اسنس ضد تعریق و رطوبت است و موجب بلند شدن مژه هایتان می شود.
انواع ریمل دوسه
1. ریمل حجم دهنده دوسه مدل Punk
یکی از انواع ریمل خوب، ریمل دوسه است. این ریمل حجم دهنده موجب پرپشت شدن مژه هایتان می شود، از خرده مژه تشکیل شده و برای پرحجم کردن مژه و درشت کردن چشم انتخابی مناسب است.
2. ریمل Maxlash دوسه
ریمل بلندکننده و تفکیک کننده مژه یکی از انواع ریمل دوسه است. پیگمنت های کربنی مشکی ریمل دوسه کمک می کند مژه هایی بسیار مشکی و برجسته داشته باشید.
انواع ریمل براساس جنس برس
جنس برس های ریمل به دو دسته تقسیم می شود:
- ریمل دارای برس پلاستیکی
- ریمل دارای برس فایبری یا مویی
جنس برس شاید در انتخاب انواع ریمل چندان مهم نباشد و فرمولاسیون ریمل یا شکل برس اهمیت بیشتری داشته باشد، اما گاهی افراد به دلیل شکل دندانه های شبیه به شانه برس های پلاستیکی ترجیح می دهند از برس های پلاستیکی استفاده کنند تا به راحتی ریمل بزنند و مژه هایشان را تفکیک کنند.
انواع ریمل براساس شکل برس
- ریمل با برس منحنی یا خمیده
این نوع ریمل برای افرادی مناسب است که مژه های صاف، کوتاه و حتی بلند بدون حالت دارند. این ریمل بیشتر برای حالت دادن مژه ها استفاده می شود. نحوه درست استفاده از این ریمل به این صورت است که باید برس ریمل را از بخش وسط مژه به طرف بالا حرکت دهید. به کمک این ریمل می توانید مژه هایتان را فر کنید. - ریمل با برس شبیه به S
این نوع برس ریمل بسیار پرکاربرد است. این برس کمک می کند مژه هایتان را بلند کنید و حجم دهید. طراحی جالب این برس به گونه ای است که ریمل زدن به تمام نقاط مژه را برایتان آسان می کند.
با برس ریمل S شکل می توانید بدون توپه توپه شدن ریمل بزنید. - برس ریمل توپیاین برس ریمل برای ریمل زدن نقطه ای بسیار مناسب است. با ریمل توپی می توانید تمام بخش های مژه را پوشش دهید. برس توپی ریمل له دو دسته تقسیم می شود: 1. برس ریمل هایی که شبیه به توپ هستند. 2. برس ریمل هایی که با طرح توپی و معمولی به طور همزمان ساخته شده اند.
- ریمل با برس صاف و نازک
این برس ریمل ویژگی حجم دهندگی ندارد. برای افرادی با مژه های صاف و کوتاه مناسب هستند. بیشتر برای بلند کردن مژه ها استفاده می شوند. مویچه های کوچک و ریز این برس کمک می کند بتوانید مژه های ریز در گوشه داخلی چشم را نیز فرم دهید. - برس ریمل حبابی یا مارپیچی
این نوع ریمل به خوبی فرم دهی و حجم دهندگی ایجاد می کند. اگر قصد دارید مژه هایتان حجم و حالت داشته باشد، این نوع ریمل را پیشنهاد می کنیم. - برس ریمل شبیه به مخروط
برس مخروطی برای کسانی مناسب است که می خواهند فرم چشمانشان گربه ای باشد. بخش پایین این برس ریمل دارای مویچه های بلند است و بخش بالای آن، مویچه های پراکنده و نازک دارد.
مویچه های بلند این برس ریمل برای پوشش دادن مژه های بیرونی و بلند کاربرد دارند و مژه ها را بلند می کنند. مویچه های نازک قسمت بالای برس نیز مژه های میانی و داخلی را پوشش می دهد. - برس ریمل ساعت شنی
این نمونه از انواع ریمل شبیه به ساعت شنی است. از این برس می توانید برای حجم فرم دادن مژه های گوشه بیرونی چشم استفاده کنید. اگر مژه های گوشه بیرونی چشم به خوبی حجم داده شود، چشم های شما درشت تر به نظر می رسد.
سخن آخر
انواع ریمل در طرح ها و شکل های مختلف در بازار وجود دارد. تنوع زیاد انواع ریمل به شما کمک می کند تا از ریمل مناسب مژه های خود استفاده کنید. در راهنمای پیش رو، تلاش کردیم انواع ریمل را معرفی کنیم. شما از چه ریملی استفاده می کنید؟